Lasagna met spinazie voor vier personen

Ingrediënten

pakje Knorr lasagna bolognese
300 gram (runder)gehakt
1 paprika
half bakje champignons
zakje parmezaanse kaas
pakje diepvriesspinazie 450 gram
teentje knoflook
2 uien
stukje courgette
voor de saus; 3 dl melk en 2½ dl water ( ik gebruik iets minder dan op het pak staat)

Bereidingswijze

Meng de saus met het water en de melk. Kook de spinazie zoals u gewend bent. Smelt een klontje boter in een braadpan en bak hierin het gekruide gehakt rul en bruin. Voeg de in stukjes gesneden uien toe en fruit ze. Nu de in plakjes gesneden champignons, paprika en courgette toevoegen. Teentje knoflook erdoor persen. Laat het geheel 10 minuten op een zacht vuurtje doorkoken. Dan de saus erdoor roeren, aan de kook brengen en 3 minuten laten pruttelen. Ovenschaal invetten en leg laag om laag in deze schaal; saus, bladen, saus, bladen, saus, spinazie, beetje kaas, bladen, saus, kaas. In de voorverwarmde oven 30-40 minuten op 200 graden gaar laten worden.

Eet lekker!