1 pakje Honig mix voor kerriesaus
50 gram boter
300 gram kipfilet in blokjes
100 gram kleine champignons
1 groene paprika in stukjes
½ literblik perziken
1 prei, in ringen
350 gram Honig macaroni (spirali)
Zout, peter, 2 eetlepels fijngeknipte selderij
Meng de mix voor de kerriesaus met 5 dl water en laat deze 10 minuten wellen. Neem 3 halve perziken en snij deze in stukjes. Bak de kipfilet in een braadpan in de boter snel bruint. Voeg de gewelde mix, champignons, paprika, perziken en prei toe en smoor het geheel in circa 15 minuten gaar.
Bereidt intussen de macaroni (spirali) volgende algemene bereidingswijze op het pak. Breng de saus eventueel op smaak met zout en peper. Roer de selderij voorzichtig door de macaroni. Schenk een deel van de saus over de macaroni en serveer de rest van de saus er apart bij.
Geeft er witte koolsalade bij.
Eet smakelijk.