1 pakje Honig mix voor macaronisaus Stroganoff
300 gram (runder) gehakt
2 uien
4 tomaten
150 gram macaroni
450 gram diepvries spinazie
150 gram kruiden-roomkaas
bieslook
half bakje champignons
stukje courgette
Meng de mix met 5 deciliter (½ liter) koud water. Kook de spinazie zoals u gewend bent. Smelt een klontje boter in een braadpan en bak hierin het gehakt snel rul en bruin. Voeg de in stukjes gesneden uien toe en fruit ze. Nu de in plakjes gesneden champignons,de in stukjes gesneden courgette en twee tomaten toevoegen en het geheel 10 minuten laten pruttelen. Voeg nu de saus toe en laat 5 minuten op een zacht vuurtje doorkoken. Bereid intussen de macaroni, echter zonder zout toe te voegen. Leg laag om laag in een schaal; macaroni, spinazie, enkele klontjes kruidenkaas en saus En eindig met een laagje saus. Garneer met plakjes tomaat en bieslook. Verwarm schaal eventueel nog even in de magnetron.
Eet smakelijk.