Haal ongeveer een uur van te voren de bladerdeeg uit de vriezer en laat deze ontdooien.
Verwarm de oven op 200 graden voor (heteluchtstand).
Neem een beslagkom, en doe hier de eieren, peper en peterselie in. Roer goed door!
Snijd de zalm in reepjes en roer deze door de eiermix.
Snijd de paprika en champignons in grove stukken en bak deze in een pan, voeg op het laatste moment knoflook toe en laat deze kort meebakken. Doe het geheel bij het eiermengsel.
Neem een ovenschaal en vet deze in. Bedek de bodem met het bladerdeeg. Giet het eiermengsel in de ovenschaal. Schenk de tomatenpuree voorzichtig over het mengsel, zodat er een rood toplaagje ontstaat (ook lekker met een beetje oregano erover) en strooi er eventueel wat geraspte kaas over voor een krokant toplaagje.
Doe de taart +- 45 min in de oven en laat deze daarna even afkoelen.