Durf te denken prijs €4,651.00

(Also available in English.)

Uitdaging

De Durf te denken prijs daagt iedereen uit om te twijfelen aan en vraagtekens te zetten bij het Alforto-raamwerk. De prijswinnaar is degene die het eerst in alle redelijkheid de redenatie weet te weerleggen. Het prijsbedrag groeit elke dag met één euro en bedraagt vandaag €4,651.00. De prijs stimuleert het kritisch denken over theorieën die menselijk gedrag verklaren.

Andere zienswijze

In het boek Het Alforto-raamwerk komt een nieuwe gedachtegang voor het voetlicht. Een andere en betere gedragstheorie. Het Alforto-raamwerk is een stevige en goed verankerde redenering die niet zomaar omver te blazen is. De redenatie is opgeschreven zonder de geringste twijfel aan de juistheid. Het boek daagt in het nawoord iedereen uit om het Alforto-raamwerk verder te verbeteren.

Twijfel nodig

Het Alforto-raamwerk is voor veel mensen een brug te ver. De nieuwe gedachtegang tast de bestaande denkwijzen te veel aan. Elke poging om twijfel te zaaien over de juistheid van de gevestigde theorieën, en daarmee hun eigen denkbeelden, wijzen ze af. Toch ligt twijfel aan de basis van elke wetenschap. Zonder twijfel, en daarmee nieuwe zienswijzen, is een sprong voorwaarts niet te maken.

Durf te denken prijs

Het stimuleren van twijfel aan de gevestigde ideeën heeft blijkbaar een duwtje in de rug nodig. Alforto gelooft in vooruitgang en looft daarom de durf te denken prijs uit. Deze prijs stimuleert het zelfstandig nadenken en vooral het vereenvoudigen van bestaande denkpatronen.

Vandaag €4,651.00

Alforto voegt aan het durf te denken prijsbedrag één euro toe voor elke dag na 28 augustus 2011. Het prijzengeld is vandaag €4,651.00. Het prijsbedrag blijft groeien zolang de schrijver leeft en vervalt bij zijn dood.

Spelregels

De spelregels zijn eenvoudig. De eerste die in alle redelijkheid de onjuistheid van het Alforto-raamwerk kan aantonen, wint de prijs. Plaats de gefundeerde weerlegging van de redenatie op deze webpagina en u dingt mee naar de prijs. Voordat u in de pen klimt, is het verstandig om eerst het nawoord van «het Alforto-raamwerk» te lezen.